Tänään, 6.7. oli eläinlääkärin tarkastus. Kaikki hyvin pennuilla, mutta emä sai antibioottikuurin, kun kohtu ei ollut tyhjentynyt. Se on valutellut kirkastakin verta vielä, vaikka penikoimisesta on aikaa kuus viikkoa ja risat.  Lenkillä käymisen jälkeen näkyy verta, yks päivä sitä oli pitkin ja mun jalassakin. Ultrassa näkyi kuulemma vielä möhnää kohdussa, eikä se ollut supistunut tarpeeksi. Suuri tulehdusriski, sanoi lääkäri. Suositteli steriloimista sitten, kun sen aika on. Ei vielä. Mutta jos vointi romahtaa, pitää kohtu ottaa pois heti. 

 

Pennut suhtautui automatkaan ihan hyvin, mitä nyt Tellu vähän mekasti. Ja oli kuuma... autosta on talven aikana ilmastoinnin kompressori mykistynyt, ja vaikka matka oli lyhyt, se oli vähän epämukava. Pennut matkusti enimmän osan aikaa boksissa. Sulon paino 1,7kg, nakunarttujen 1,2 ja karvanartun 1,4kg.

 

Eilen tuli Kennelliitolta meili, että koirat on maksua vaille rekisterissä, ja nyt pääsin hoitaan asioita Omakoiran kautta - maksoin sen 280 € saman tien. Että koirat on rekisterissäkin nyt. http://jalostus.kennelliitto.fi/frmPentueet.aspx?R=288

 

8.7. tuli rekisteritodistukset kotiin.

11.7. Seitsemän viikkoa täynnä ja kolmas madotus. Sulo lähti uuteen kotiinsa heti.

18.7.12 Tellu lähti uuteen kotiin.

27.7.12 Pennut on yli 9-viikkoisia, ja Cleo imettää niitä vielä! En tiedä, tuleeko enää mitään, mutta ainakin se antaa pentujen roikkua nisiä lutkuttamassa. Tänäaamunakin ne vain vähän maisteli ruokaansa - pennut siis - mutta emonsa kimpussa silti olivat. Cleo on tosi kiltti mami, harvoin murisee lapsilleen, vaikka selvästi on kiusaantunut.