Cleon elo on nyt imettämistä ja vauvojen putsaamista ja syömistä ja juomista. Sille annetaan monta kertaa päivässä kuivamuonaa liotettuna, ja kuivana niitä on koko ajan tarjolla vesikupin vieressä. Lisäksi lihahyytelöä, kermaviiliä, maustamatonta jogurttia, kalaöljyä... kaikkea mahdollista vesipitoista tarjoilen, että sais riittävästi nestettä. Ruoka tarjotaan tietysti sille koppaan ... ei ehkä järkevin tapa, mutta siellä se mieluiten syö. Muuten on liian kiire pentujen luo, eikä ehdi syödä. Jos se ei halua syödä, se alkaa "peitellä" kuppia; työntelee kuonolla kuvitteellista multaa sen päälle. 

"Lastenkamarin" oven edessä on patja poikittain - on siihen valmiina jo pala verkkoakin, mutta pehmeän patjan yli on huomattavasti helpompi astua - ja jos Cleo sattuu olemaan kamarin ulkopuolella ja Valtsu lähestyy patjaa (Valtsun takiahan se siinä on, ettei se pääse pentujen luo) niin Cleo hyökkää ihan lentämällä häätämään sen pois. Tosi raivoisa! Ei nyt kimppuun käy, mutta varmasti kävis, jos pitäis käydä. On Valtsu punnituksen yhteydessä saanu vähän haistella tulokkaita, se on kiinnostunut, mutta aika varovainen. Jos kopasta kuuluu piipitystä enempi, niin se tulee huolekkaana kuuntelemaan patjan viereen. 

Pentuja voisi tuijotella vaikka kuinka pitkään! Selkä vain ei kestä istumista, mutta voi sitä maatenkin tehdä... kopan vieressä on patja, jolla nukuin pari yötä synnytyksen jälkeen - viime yö oli ensimmäinen omassa sängyssä vietetty. Kyllä nukuinkin hyvin! Mutta pennuista piti puhumani... jonkinlaisia persoonallisia piirteitä on jo löytynyt, esimerkiksi Passionella huutaa kovimmalla äänellä. Sulo tykkää nukkua selällään. Nicolette (lapset on kyllä alkaneet sanoa "Nicoletta") on tosi jäntevä, oon hieman ihmetellytkin sen tapaa notkistaa selkää ihan kaarelle. Toivottavasti siinä ei oo mitään vikaa kuitenkaan.


Laittelen yksilökuvia sitten, kun saan niitä otettua... se ei oo ihan helppoa, koska pentujen päät alkaa heti huojua ja kopsahdella eestaas, kun ne nostaa pois emon ja sisarusten luota, ja ne alkaa vinkua. Punnitustuloksetkin (punnitaan pennut 2xpvä)  on hieman epätarkkoja, kun ne ei pysy paikallaan... vaaka ei tykkää siitä, että sen punnituskulhon reunoihin kopsuu pää. Mutta paino on noussut kaikilla ihan mukavasti, pienimmällä Mimosallakin.