Sulo - syntyi 23.5. klo 9.10 ja painoi 170g. Paino 3pv:n iässä noin 250g =80 grammaa paino lisääntynyt.


Mimosa - syntyi toisena klo 9.25 ja painoi pesueen vähiten, 145g. Ihan kiitettävästi on nostanut painoaan! Kuvassa näkyy aamullinen lukema, lapset punnitsi illalla painoksi 220g = 75g lisää kolmessa päivässä.


Passionella - porukan pötkäle syntyi 10.55 200g:n painoisena. Kuten näkyy, paino on noussut puolisensataa grammaa jo tähän aamuun mennessä, illalla lasten kirjanpidon mukaan paino 280g, eli 80 grammaa lisääntynyt, kuten Sulollakin.  Tämä tyttö se osaa maidon herutuksen salat! Retuuttaa ja pumppaa niin, että sääliksi käy emoparkaa.


Nicolette, tai, kuten kuopus äsken sanoi, Nicoletta. Klo 11.05, 182g. Tämä pesueen kuopus on se, minkä mejän perheen kuopus valitsi omakseen, ja omaa tämän illan kirjanpidon mukaan kovimman tuloksen kasvussa: 280 grammaa, eli nousu on kaksi grammaa vaille sata! No, nämä on tietysti semmosia "noin" -painoja, johtuen juuri tuosta mainitsemastani punnituskulhossa heilumisesta. Kun painolukema vaihtelee, on pakko vain valita joku semmonen lukema, joka kauemmin näytössä viivähtää tai toistuu useimmin. 


Mimon ja Nickin perät - taitaa olla niin päin, että Nicki on tuo vasemmanpuoleinen.  Mimo on karvaisempi ja pienempi.


Ja niinku aiemmin totesin, pennuista on vaikea saada kunnon kuvia, kun kamerakaan ei aina suostu yhteistyöhön.
Enemmänkin ne koneelle latautuvat otokset on tällasia: