Olen pahoillani, jos kommentointi ei onnistu... vuodatus on vähän sellanen.

Pentujen kynnet leikkasin tänäaamuna, olivat jo melko terävät. Lisäksi emän nisät on tosi kuivan ja tyhjän oloiset - mahtoiko ripuli vähentää maidontuotantoa? - ja pentujen painonnousu vähentynyt puoleen. Tietysti saattaa olla punnitsijakohtaisia eroja tulosten merkinnässä, mutta se, että järkiään jokaisella oli nousu puolittunut, merkitsee kyllä jo jotain. 

Korkkasin siis Babydog milk -pakkauksen, mutta ei sitä kukaan huolinut. Menevät vain nyhtämään emon tyhjännäköisiä tissejä, pumppaavat minuuttitolkulla niitä eikä tahdo herua. Melkein heti loppuu imeminen ja aletaan etsiä toista nisää... paitsi Mimosa, joka  ei näytä oikein jaksavan sitä touhua. No, emä joi maidon mielellään, meneehän se sitä kauttakin pentujen hyväksi :)

Vaikka Cleolla olikin se ripuli, niin ei se kuitenkaan kuivunut liikaa - pissiä tuli ihan kohtuullisesti. Hoidin sitä jogurtti-riisi-raejuusto-lihaliemidieetillä ja Canikur-pökäleillä. Lääkkeen ohjeissa sanottiin kyllä, että pitäs olla ilman ruokaa, mutta en kyllä imettävää narttua jättäs ihan paastolle.