24.3.

Cleolle tuli juoksut vain viiden kuukauden päästä edellisistä juoksuista. Ihmettelin, kun Valtsu alkoi kulkea nenä Cleon pyllyssä niin vähän aikaa edellisistä juoksuista, mutta niinhän sieltä alkoi tiputellakin sitten. Kuitenkin aloin "laskun" vasta kunnon vuodon ilmaannuttua, mutta se oli myöhäistä. Seisontakiima alkoi jo viimeistään yhdeksäs päivä vuodon alusta. Silloin mentiin poikaystävän luo - Valtsuhan on kastroitu, ja vielä väärää rotuakin, mutta hyvin se kiiman huomaa ja sen avulla näkee, milloin alkaa olla sopiva aika. Poikaystävän luona Cleo vietti pari yötä kuherruslomalla, ja nelisen kertaa tiettävästi astuttiin. Tänään tuli kotiin, mutta vielä seisoo Valtsun alla tanakasti. Ehkä oltiin hiukan etuajassa.

 
Kun pojan luo mentiin, oli Cleolla tietysti housut jalassa, ettei sotke paikkoja - ajattelin, että kai ne nyt tutustuu hiukan ennen hommeleita. Mutta ei, poika kävi heti selkään. Äkkiä housut pois. Niin innokas oli, että ensimmäiset paukut meni ohi... koira oli tietysti poissa pelistä sitten jonkin aikaa. Cleo sillävälin tutustui talon kissaan, ja paremman puutteessa tarjoutui sillekin. 
 
Poikaystävällä on jo neljä pentuetta, ensimmäisestä syntyi kolme, toisesta viisi, kolmannesta seitsemän ja neljännestä kuusi pentua. Jos ei narttu tule tiineeksi, ei liene uroksessa vikaa ainakaan...  toisaalta, eihän sitä voi tietää, monestiko se on narttuja astunut. 

Laskettu aika 24.5. 2012